Sorting
Source
Katalog zbiorów
(8)
Form of Work
Książki
(8)
Poradniki i przewodniki
(3)
Literatura faktu, eseje, publicystyka
(1)
Status
available
(7)
unavailable
(1)
Branch
Wypożyczalnia dla Dzieci
(1)
Wypożyczalnia dla Dorosłych
(6)
Pławce
(1)
Author
Kotarski Bartłomiej Marcin
(2)
Żywina Joanna
(2)
Brazier Brendan (1975- )
(1)
Ciecieląg Grzegorz
(1)
Dispenza Joseph
(1)
Herbert Mike
(1)
Jakubik-Hajdukiewicz Joanna
(1)
Johnson Nathanael
(1)
Katz Sandor Ellix (1962- )
(1)
Markiewicz Kinga
(1)
Oślizło Ryszard
(1)
Saulsbury Camilla V. (1970- )
(1)
Tessmer Kimberly A. (1964- )
(1)
Turner Kelly A
(1)
Year
2010 - 2019
(8)
Time Period of Creation
2001-
(4)
Country
Poland
(8)
Language
Polish
(8)
Subject
Nowotwory
(2)
Poradniki
(2)
Zdrowe żywienie
(2)
Chemoterapia
(1)
Choroby układu pokarmowego
(1)
Dieta lecznicza
(1)
Fermentacja
(1)
Jelita
(1)
Joga
(1)
Kiszenie żywności
(1)
Miasta
(1)
Orzechy kokosowe
(1)
Rośliny
(1)
Weganizm
(1)
Zwierzęta
(1)
Subject: time
2001-
(1)
Genre/Form
Poradnik
(3)
Przepisy kulinarne
(2)
Esej
(1)
Książka kucharska
(1)
Wydawnictwa popularne
(1)
Domain
Kulinaria
(2)
Medycyna i zdrowie
(2)
Biologia
(1)
8 results Filter
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 61 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Pławce
There are copies available to loan: sygn. 61 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 56/59 (1 egz.)
Book
In basket
Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia! Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor „The New York Times” powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia – ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i rozszerzoną wiedzą z na temat tajników fermentacji na całym świecie. Od czasu premiery pierwszej książki, Katz inspiruje ludzi do zamiany ich kuchni w laboratoria, gdzie mogą wyrabiać prawdziwe cuda: kiszone warzywa, fermentowane sery i jogurty, chleby na zakwasie i wiele innych. Ta książka wprowadzi cię w zupełnie nowy świat smaków i korzyści zdrowotnych z fermentowanych produktów spożywczych. Znajdziesz w niej przepisy m.in. na kwas truskawkowy, koreańskie kimchi, czy afrykańskie piwo z sorgo. Tradycyjne receptury są dostosowane do najnowszych trendów. Zainspirowały one szefów kuchni czterogwiazdkowych restauracji i kucharzy amatorów. Sięgnij po tę książkę i rozpocznij osobistą rewolucję w twojej własnej kuchni! [empik.com]
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dzieci
All copies are currently on loan: sygn. 61 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 61 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again